Nyheter 2020

7. aug, 2020

Søndag 5.juli stilte vi på apportprøve for første gang. Vi har trent de to siste månedene, og fått mange tips av Eldri Kjørren. Vi har trent på ulike steder, alene og sammen med andre. Det vi var mest spente på var sporapporten, som vi nok har gjort vanskeligere enn nødvendig. I alle fall gikk det utmerket på selve prøven, noe som resulterte i 30 poeng til Hippie og 29 poeng til Elle og Gaia og 1. AK apport til alle tre. Da alle er jaktprøvepremierte i 2020, utløste det et nytt championat til Elle og Gaia, som nå også er NJ(K)CH. Hippie vil også oppnå dette championatet, etter at hun har fått to VK-premier. 

6. mai, 2020

Vi hadde en trivelig helg med valper etter Elle, Freia og Gaia siste helga i februar. Hyggelige og flinke førere og hunder.

6. mai, 2020

På neste løpetid, som ventes til høsten, blir det paring mellom Elle- Melle og Bålholmens TT- Nordavind. Dette er en paring vi har stor tro på, og vi beholder selv valp fra kullet. 

6. mai, 2020

Det ble en kort vintersesong i år, med kun en start før koronapandemien førte til at alt ble avlyst. Vi fikk allikevel full uttelling på Rypeprøven, som arrangeres av Malvik Fuglehundklubb. Hippe fikk 1.Ak på sin første prøvestart i voksenklassa, Gaia fikk 2.VK kvalik, og søndag vant Elle VK-finalen. Nå er alle tre i VK.