Nyheter 2020

7. aug, 2020

Elle har nå fått løpetid, og reiser til Nordavind på kjærlighetsferie neste søndag. Går det som vi håper, blir det valper i siste halvdel av oktober. Vi krysser fingrene🤞

Vi planlegger også kull på Hippie, som får løpetid i november. Hannhund er ikke helt avklart enda.

7. aug, 2020

Søndag 26.juli deltok Hippie på utstillingen til Gudbrandsdal Fuglehundklubb på Otta. Der fikk hun Exellent med CK og Cert, med svært god kritikk. 

7. aug, 2020

Søndag 5.juli stilte vi på apportprøve for første gang. Vi har trent de to siste månedene, og fått mange tips av Eldri Kjørren. Vi har trent på ulike steder, alene og sammen med andre. Det vi var mest spente på var sporapporten, som vi nok har gjort vanskeligere enn nødvendig. I alle fall gikk det utmerket på selve prøven, noe som resulterte i 30 poeng til Hippie og 29 poeng til Elle og Gaia og 1. AK apport til alle tre. Da alle er jaktprøvepremierte i 2020, utløste det et nytt championat til Elle og Gaia, som nå også er NJ(K)CH. Hippie vil også oppnå dette championatet, etter at hun har fått to VK-premier. 

6. mai, 2020

Vi hadde en trivelig helg med valper etter Elle, Freia og Gaia siste helga i februar. Hyggelige og flinke førere og hunder.

6. mai, 2020

På neste løpetid, som ventes til høsten, blir det paring mellom Elle- Melle og Bålholmens TT- Nordavind. Dette er en paring vi har stor tro på, og vi beholder selv valp fra kullet.