Balbergkampens F-Ruan med sin eier, Tomas Voegler fra Koppang.

Balbergkampens F-Sabla med sin familie, Toril og Halvard Larsen fra Kvam.

Balbergkampens Famous Irish Coffee med sine eiere, Ragnhild og Lars Arve Bergheim fra Øyer. De har flere irsksettere, så der får Famous mye selskap.

Balbergkampens Finni med sin eier, Knut Nicolaisen fra Koppang.

Balbergkampens F-Kaisa med sine eiere, Line og Morten Aasvangen fra Kongsvinger.

Balbergkampens F-Stegg med sin eier Knut Karlsen fra Oslo. Stegg får der selskap av irsksetteren Storm.

Balbergkampens F-Zorro med sine eiere Bård Humborstad og Eva fra Stavanger. De har også Balbergkampens C-Lotto på 7 år, etter Myra og Djærven. Zorro var den tøffeste av valpene i kullet, og vi håper han bruker energien på å bli en strålende viltfinner.

Balbergkampens Frøya med sin eier, Børge Litleskaret fra Vennesla. Børge har også Balbergkampens Ekko på tre år, som er etter Axi og US-Redoks.

Balbergkampens Famous Irish Coffee

Balbergkampens Freia

Balbergkampens Famous Irish Coffee 6.3.16

Filmen viser Famous, til Ragnhild og Lars Arve fra Øyer. Vi tar ofte inn valpene enkeltvis, for å kunne sosialisere dem og venne dem til å være litt alene uten resten av flokken.

6. mars-16. Valpene leker ute.

Nå er det full fres i gjengen, og når de slippes ut av hundegården er det skikkelig action. Selv om valpene er glade i å løpe fritt, så er de veldig sosiale og glade i folk. Det vises tydelig når Sigrid setter seg ned for å kose med dem.

25.02.16- Valpene flytter ut i hundegården

Vi har et stort oppvarmet hundehus med tilhørende hundegård, og dit har vi nå flyttet valpegjengen. På dagtid kan de fritt gå inn og ut, mens vi foreløpig holder det stengt om natta. Hele gjengen kom seg raskt ut av huset da vi åpnet opp i går, og var forbausende lekne og tøffe ute i snøen. Det er deilig for dem å få større plass å bevege seg på, og tilsvarende deilig for oss å slippe våte, møkkete aviser og stram lukt i hele huset..... Det er liten forskjell på valpene, som er store, tjukke og tilittsfulle. En av hanhundene er litt mindre enn de andre, og kanskje den sprekeste av dem. Spørs om det er han som kommer til å tilbakelegge flest mil på fjellet, når den tid kommer.

Alle valpene har nå fått sin andre markkur, samt fått klippet klørne for andre gang. Se bildene under for å se dem ute.

Valpenes første møte med snø og uteliv

Første måltid som serveres utendørs

21.02.16- valpene er snart fem uker. Se bildene vi tok i dag.

En av gutta!

En av jentene

Er jeg ikke pen?

Hele familien i gangen med valpene. Sosialisering er vi

Klørne vokser og må klippes. Ikke noe problem det!

F-kullet

Her kan dere følge valpene gjennom de første åtte ukene, og se hvor fort de vokser og forandrer seg. Vi legger også ut  bilder og videosnutter av dem.

Valpene til Elle- Melle og Romeo, født 20.01.2016

Mandag 15. februar-16.

Valpegjengen er i storform, og i går fikk de fast føde for første gang. Oppbløtt valpefor med kulturmelk vakte stor begeistring, og gikk ned på høykant. Førstemann har klatret ut av valpekassa, ved å stå på en av søsknene for deretter å vise gode klatreegenskaper. Utbryteren er identifisert og merket som førstemann ut av kassen🙂På bakgrunn av dette har vi derfor fjernet hele valpekassa, slik at gjengen har fått større plass å boltre seg på. Nå har de også blitt kjappere i bevegelsene, og de lekesloss med hverandre. Det er god underholdning å se på dem nå!

12.02.16. Her er det bilde av en av gutta. Valpene er stadig mer aktive, og i løpet av de nærmeste dagene vil vi begynne å gi dem valpefor. Dette bløtes opp og blandes med kulturmelk.

Valpene den 4. februar

Nå er valpene 15 dager, og mange av dem har åpnet øynene. De er også "oppe og går", selv om tilværelsen fortsatt handler mest om mat og søvn. De veier rundt 1,2 kg nå, og blir stadige mer robuste.

25. januar- valpene 5 dager gamle. Her er det en liten tjukkas som tar seg en hvil, liggende avslappet og mett- på ryggen.

Lørdag 23.01- valpene på dag 3.

Valpekassa dag to

Valpene 22.01- to dager gamle