3. jan, 2018

Godt nytt år

Nå har vi kommet til januar -18, og 2017 er historie. På Balbergkampen ble det i november født åtte nye jegere, som i løpet av kort tid flytter til sine nye hjem. Det legges ut bilder av valpene og deres nye familier under siden som heter H-kullet. En av tispene, som har fått navnet Hippie, blir boende igjen hos oss.

2017 var et godt år for oss på Balbergkampen. Alle hundene er friske og raske, og unghundene Freia og Gaia er begge røntget HD-frie med A- hofter. Det har blitt felt mange fugler for begge to, og begge har fått 1 UK på jaktprøver. Gaia kommer vi nok til å starte mer i tiden framover, mens Freia, som bor hos familien Bakken, primært blir brukt på jakt og vil nok ikke stilles så mye på prøver. Yngstemann i familien Bakken, Torjus på 16 år, er en svært ivrig jeger- og jakter mye i skogen. Det er nok ikke så mange ekvipasjer i den alderen som har flere skogsfugler i sekken enn Torjus og Freia. 

Elle- Melle er i ferd med å avslutte ammingen av sine åtte små, og har vært på mange skiturer i det siste. Når valpene har reist, blir det nok treningsturer i fjellet igjen også. Etter en høst med mye stang-ut på jaktprøvene, håper vi på en bedre vintersesong for henne.

Axi, Myra og Wilma tilhører pensjonistavdelingen, der de to sistnevnte fyller 13 år i løpet av våren. De er i god form, noe vi håper vil vare så lenge som mulig.