6. feb, 2017

Godt nytt år til våre lesere

Nå har det vært en rolig periode for oss på Balbergkampen, og derav få oppdateringer på hjemmesiden. Vi har også en Facebookgruppe som heter "Kennel Balbergkampen", som vi legger ut oppdateringer på oftere enn her på hjemmesiden.

Nå er det ikke lenge igjen før vinterprøvene starter, og vi er på fjellet med hundene våre så snart anledningen byr seg. Myra og Wilma, som begge fyller 12 år denne våren, er heldigvis friske og raske- og begge er i god form. De er med på turer, og Myra trøkker fortsatt på i fjellet. Elle og Axi er forhåpentligvis klare for jaktprøver første helga i mars, da vi skal starte på Vinjeveien lørdag og i Sjodalen søndag. Planen videre er Geilo eller Haltdalen, Espedalen, Femunden, Tolga og RSM i Sømodalen.

Ungdommene, Freia og Gaia, har begge "våknet" i fugl, og det blir stadig morsommere å se dem i fjellet. De er påmeldt jaktprøver i Espedalen og på Dovrefjell i slutten av mars/første helga i april. Det blir spennende! Noe av det aller morsomste er å se unghundene utvikle seg, slik at de etter hvert blir bedre og bedre jegere, forhåpentligvis.

Vi får en del forespørsler om nye valpekull, og planen er at Elle skal ha et kull i løpet av senhøsten. Vi har ikke bestemt hanhund enda, men har et par "i kikkerten".