5. des, 2018

Valpekull februar 2019

Vi planlegger valpekull med Balbergkampens Freia og Imingens Pn Vegas. Går alt som vi håper, vil valpene bli født i midten av februar. Freia er etter NJCH Balbergkampens Elle-Melle og H-Romeo av Miessevarri. Som type er hun stor og robust. Hun revierer godt, og holder god kontakt med fører.  Hun brukes mye på skogsjakt, og allerede som unghund ble det felt mange skogsfugler for henne.

Imingens Pn Vegas er etter Imingens Li Pin Up og NJ(K)CH NUCH NJCH Pasvikdalens Nemo. Han er premiert i alle klasser på jaktprøver og har Exellent på utstilling. Eier, Nina Kjelsberg, sier følgende om Vegas: Vegas er en hanhund som er ca 64 cm høy, sterk og spenstig kropp. Flott hode og uttrykk. Mørk farge. Bra brukspels som ikke klabber,  men kunne hatt mere beheng. Kunne hatt mere knevinkel i bakben. Våknet tidlig jaktlig og helt selvstendig. Sterk viltfinner. Har sterk helse og meget bra hd resultat på avkom. Avlsmessig har han hittil meget bra resultat.

Vi har tro på at dette blir en god kombinasjon, og forventer friske, robuste valper med godt temperament og stor jaktlyst.

Ved interesse for valp kan vi nås på telefon 95925210/ 92257017 eller du kan sende en mail til:

asgbjo@online.no