3. jul, 2018

Våren 2018

Våren 2018

Det har vært dårlig med oppdateringer, og det skyldes stadig mer bruk av Facebook og Instagram. Vil du følge oss der, så heter vi Kennel Balbergkampen begge steder, men på Instagram i ett ord. 

I vinter fikk Elle- Melle 1VK med CK og 2VK med CK i Sjodalen, og ble med det Norsk Jaktchampion. Helga etter vant hun Espedalsprøva med 1VK. Så kom løpetiden, og det ble ikke flere starter på våren. 

Gaia fikk 3UK i Storlidalen, og i tillegg har hun fått 2X Exellent med CERT på utstilling. I juni fylte hun 2 år, så nå er hun over i AK. 

Hippie, etter Elle og Hadseløyas Azzo, vokser til, og vi synes hun er lettlært og morsom å jobbe med. Det blir spennende til høsten, når hun skal være med på jakt. 

Wilma, som nå har fylt 13 år, er i god form- etter en litt trøblete vinter. Hun fikk livmorbetennelse, men siden hun ellers er i god form- valgte vi å operere henne. Hun var svært medtatt en stund etterpå, men nå er hun heldigvis i god form. 

Så over til det sørgelige: Myra, som fylte 13 år i april, ble brått i dårlig form- med tannverk og låsninger i ryggen. Hun var tidligere i vinter i full vigør, men allmenntilstanden endret seg dessverre ved påsketider. Hun har tidligere trukket tenner, men nå ville det blitt en større operasjon. Vi tok derfor den tunge avgjørelsen, og hun sovnet inn i slutten av mai. Axi, som var fylt 11 år, fikk i samme tidsrom livmorbetennelse. Vi vurderte operasjon på henne, men siden hun hadde noen tilleggsplager, valgte vi ikke å utsette henne for dette. Det ble derfor fryktelig trist for oss, da våre to gamle venner ble borte. Vi skulle så gjerne beholdt dem lenger, men for oss er hundenes livskvalitet det aller viktigste. Nå trøster vi oss med alle de gode minnene, og så har vi både Elle og Gaia igjen etter dem❤️