Wilma

Wilma er født i Vestby i 2005, og er etter Eddie og Pia. Hun har vokst opp med våre irsksettere, og har enda ikke forstått at hun er minst i familien. Dersom Irsksetterne tar seg friheter, er Wilma rask med å sette dem ¨på plass. Hun har et svært godt gemytt, og er vennlig både mot voksne, barn og andre dyr.
Wilma er med på lange turer, både når vi er ute og går, løper, sykler, går på ski eller er i stallen og hun er med på rideturer. Hun har masse energi, men innendørs er hun en skikkelig kosehund som elsker å ligge i fanget- eller i senga til Sofie......

Wilma og Sofie er bestevenner, og det er Sofie som har trent henne til ulike triks- samt øvd henne til å vise seg frem i utstillingsringen. På Våler den 05.07.09 viste Sofie frem Wilma i ringen for første gang, og Wilma fikk 1. premie.
Dommer var Mona K. Selbach, og under kan dere lese kritikken:
"Feminin tispe, bra hode og uttrykk. Korrekt bitt, fine ører, fin hals og overlinje, fin kropp. Litt åpne bakvinkler, kunne ønsket mer bevegelse bak- gode bevegelser fremme. Utmerket pels.
Meget godt fremvist!"


Wilma har hatt to valpekull. Det første med NUCH Milo i 2007. Hun fikk to hannvalper, som heter Balbergkampens B-Willy og Balbergkampens B-Wilbert. Begge er solgt til venner av oss, og bor på Lillehammer.
De har såvidt prøvd seg i utstillingsringen, og Willy starter nå Agility med sin unge eier, Gina.
Begge to har et særdeles godt gemytt, som sine foreldre.

Det andre kullet ble født 11. februar 2009, med SUCH NUCH Ell Ell`s Son Of Spartacus. For å lese mer om han se link.
 
http://kennelkjaerligheten.roros.net/kjaerligheten.htm


Også denne gangen ble det bare gutter - Balbergkampens Sweet Child Of Mine, som vi har beholdt selv, Balbergkampens Valentino, som bor på Søre Ål og Balbergkampens Chico, som bor på Biri. Både Charlie og Chico har prøvd seg i utstillingsringen, med hver sin BIR som beste resultat. Ikke verst for to unge valper!

Wilma 11 uker gammel- sommeren 2005

Wilma mai -09

Wilma og Sofie på utstilling 05.07.09